feelingthemusic.blogg.se

Det här är en blogg om mig och min vardag som består av musik, vänner, kärlek och massa annat

Hej elsa välkommen tillbaka till din egna blogg!! eller något sånt!

Kategori: åsikter

 Jaa jag har inte bloggat på ett tag men har haft bloggtorka tills idag då jag kände att jag måste få ut min frustation!
Jag blir så sjukt jävla arg på att mtv inte står för Music Television nu står det typ för moronic television. Jag blir så arg för dom har själva sagt att dom är den största musikkanalen o.s.v. Men vafan sänd musikvideor då som den gamla goda tiden. Jag hade en sån bra uppväxt genom att kolla på mtv varje helg på morgonen det var höjdpunkten men efter ett tag så drog dom ner musikvideorna och hade andra program men sedan ersattes precis allting med jersey shore skit! om folk vill se sånt så kan dom skapa en ny kanal. Sen vill jag tipsa om vh-1 en kanal som visar musikvideor varje dag och är som dagens mtv tack till er!

påväg!!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart dra till min älskling och jag vet inte vad vi ska göra haha! Men kul kommer vi nog ha! Skriver nog inte förrens imorrn kväll sen då min mamma också fyller år imorrn! 
 
 
säger hej och hejdå med den här bilden puss!
 

Fullt upp hela dagen!

Kategori: vardag

Sandra var ju här inatt och vi snackade om allt mellan himmel och jord. Sen på morgonen tog vi en promenad in till tc. För er som inte vet vad det är så är det T-centralen som är centralen för alla tunnelbanor och det finns typ massa shopping där o.s.v. Vi satt typ på den där trappan och snackade. En bit bort satt några fett coola människor som såg ut som pokemons ascoola! Dom klär sig sig sådär utan att vara rädda för vad andra tycker om dom, Jag skulle göra allt för att känna samma sak. För vårat sammhälle är uppbyggt på fördomar. om man klär sig på ett visst sätt får folk fördomar om att man är på ett visst sätt. Alla har fördomar jag med, men jag ska försöka att bekämpa det och hoppas ni också vill det!
Här är en bild på mig där jag försöker uppmuntra er till att sluta ha fördomar!
Dampa inte på att mitt hår och allt ser förjävligt ut jag e nyvaken då jag sov middag i typ några timmar!
 

7 eleven shopping!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag berätta en liten historia för er!
Det var en gång två rara flickor som var 16 år. Dom var sugna på chips och godis så dom bestämde sig för att gå till 7 eleven... hahah nee skojja men jag och sandra skulle till 7 eleven för att köpa mjölk men vi blev fett sugna på godis och chips så vi handlade, vi tänkte använda oss av alla pengar men det visade sig att vi inte hade råd... sorgligt! Men iaf gubben var assnäll och bjöd oss ändå, älskar snälla människor som gör goda gärningar bara för att vi ska klara livet genom att äta chips och godis. Tack!
 
 
Ny chipssmak helt okej 3 av 5 nagelbitar!
 
 

Snart får lilla Elsa besök!

Kategori: Allmänt

God morgon allesammans idag kommer min bästa vän till mig hit, Det var aslängesen vi sågs eftersom att hon var i mjölby i två veckor så idag kommer bli värsta återträffen!! Helt ärligt snackade vi i telefon nästan varje dag... så... aa...
 
Nu tänkte jag berätta om min alldeles underbara kompis! Hon är en tjej som alltid finns där och jag kan alltid ringa henne oavsett vilket skick jag är i. Jag älskar dig min sandrur det här inlägget var för att hedra dig! :*
 
 
Det här var den vackraste bilden jag hitta på oss!!